Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea intră în coliziune cu un ministru PNL: Totuși, aveți puțină jenă de ridicol!

captura TV
Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea îl face mincinos pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, după ce acesta a afirmat că proiectul centralei electrice de termoficare (CET) Titan a fost blocat de vechea administrație bucureșteană condusă de Firea în calitate de edil.

Citește și: Guvernul Orban crește datoria României la 47% din PIB. La 50% se pot îngheța salariile bugetarilor

„Când incompetenta este dublata de ticalosie. Ministrul penelist al energiei, Virgil Popescu, zice ca nu l-am lasat eu timp de un an de zile sa pună in functiune CET Titan. Si ca de aceea ajungea greu apa calda in Colentina. Serios? Dar cum il blocam? Ce faceam? Cum reuseam? Culmea tupeului! Atat eu, cat si colegii mei, am solicitat in nenumarate randuri redeschiderea CET Titan de catre guvern! Domnule ministru mincinos, cum v-am blocat, CET-urile fiind la ELCEN si aceasta entitate in subordinea Dvs? Va bateam? Va sechestram? Va loveam cu rigla peste degete să nu semnati vreun document? Va bantuiam prin somn? Cum poate orice primar de pe planeta să blocheze un ministru sa-si indeplineasca atributiile legale?

Eu inteleg ca tot ce nu merge e din “vina Pe-se-deee” si “Fi-reaa” dar, totusi, aveti putina jena de ridicol! Si dansatoarea din buric de la DSP Bucuresti tot eu am numit-o? Si Dvs ati luat covid tot pentru ca eu v-am dat masca jos sau v-am trimis virusi telepatic? Obraznicia penelistilor nu mai are nicio limita!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.