Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea intră la rupere după declarațiile lui Nicușor Dan: 'Minciuna are picioare scurte și adevărul va ieși la iveală'

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Scandalul continuă și după alegerile locale! Gabriela Firea a răbufnit după declarațiile recente făcute de Nicușor Dan, afirmând că „minciuna are picioare scurte și că adevărul va ieși la iveală”.

„S-a spus foarte multe minciuni în campania de la alegerile locale de către adversarii noștri în București și trebuie să arătăm toate aceste minciuni care s-au spus despre mine și despre primarii de Sectoare. (...) Adevărul iese la suprafață, pentru că minciuna are picioare scurte. Dl Nicușor Dan a spus aseară la un post de televiziune că recunoaște că problema termoficării este una mai complicată și abia de la primăvară va începe să reabiliteze conductele cu bani europeni, bani europeni obținuți de echipa Gabrielei Firea - 300 de milioane de euro. Minciuna are picioare scurte și adevărul va ieși la iveală. De asemenea, a spus că Podul Ciurel este foarte bun, după ce în campanie a spus că lucrarea nu era necesară și că sunt bani aruncați pe fereastră”, a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.