Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, la alegerile interne din PSD Sector 2: 'Echipe trainice se construiesc alături de oameni care au valori și credințe asemănătoare'

Radu Pop
Facebook/ Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, președintele Partidului Social Democrat (PSD) București, a subliniat importanța construirii unei echipe puternice bazate pe valori și credințe comune. În cadrul unei conferințe organizate pentru alegerile echipei de conducere a PSD Sector 2, Gabriela Firea a felicitat-o pe deputata Rodica Nassar pentru realegerea în funcția de președinte al organizației.

Evenimentul a avut loc în prezența unor figuri marcante ale scenei politice bucureștene, inclusiv a prefectului Capitalei și a candidaților PSD-PNL la primăriile Sectorului 2 și Capitalei, Rareș Hopincă și Cătălin Cîrstoiu. În discursul său, Gabriela Firea a evidențiat unitatea și determinarea membrilor PSD de a schimba peisajul administrativ al Capitalei, accentuând problemele generate de lipsa de implicare a administrației curente.

„Echipe trainice se construiesc alături de oameni care au valori și credințe asemănătoare. O felicit pe colega mea, deputata Rodica Nassar pentru realegerea în funcția de președinte al organizației PSD Sector 2.

Am participat la conferința de alegeri a echipei de conducere a organizației social-democrate din sectorul 2, împreună cu prefectul Capitalei și candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, deputatul Dan Cristian Popescu și Alexandru Hazem Kansou, secretarul executiv PSD București.

I-am asigurat pe colegii social-democrați din Sectorul 2 că vom lupta până la capăt pentru ca în 9 Iunie să schimbăm actualul model administrativ din toată Capitala.

Avem același obiectiv, pentru că am suferit cu toții în ultimii patru ani din cauza lipsei de implicare a actualilor primari.

Le urez succes în alegeri medicului Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei și lui Rareș Hopincă, candidatul nostru la Primăria Sectorului 2.

Capitala țării, orașul în care trăim și muncim aproape 4 milioane de oameni, trebuie să concureze cu celelalte capitale europene și orașe moderne.

În Parlamentul European, voi lupta pentru fonduri europene atât de necesare creșterii calității vieții oamenilor în țară și în București”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.