Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea la ședința de Consiliu General: Vă rog să ne daţi toţi sprijinul

Gabriela Firea sedinta directori

Primarul General, Gabriela Firea, a supus la vot, în cadrul ședinței de Consiliu General de joi, trei proiecte necesare Capitalei.

Primul dintre ele se referă la investiţiile mult aşteptate de bucureşteni pentru RATB. Va fi alocata suma de 7,3 mil euro pentru RATB, bani care vor fi folosiţi pentru cumpărarea de piese de schimb, repararea aparatelor de aer condiţionat şi alte necesităţi tehnice pentru autobuzele din Capitala.

Informaţiile stiripesurse.ro se confirmă: Cine sunt noii viceprimari ai Capitalei

De asemenea, am luat iniţiativa şi vă rog să fiţi de acord ca dezinsecţia în Capitală să se realizeze prin resurse proprii deoarece există un litigiu, care nu ştim când se va finaliza, între firmele care au participat la licitaţia organizată în această vară, iar bucureştenii au depus foarte multe petiţii şi reclamaţii din cauza faptului că parcurile şi spaţiile verzi au foarte mulţi ţânţari. Prin urmare, Centrul de Protecţia Plantelor va primi în urma rectificării de astăzi suma de 96.000 de euro pentru a putea achizitiona substanta necesara.

În ce priveşte rectificarea anunţată, necesară RADET, dupa informaţiile pe care le-am primit de la directorii de specialitate şi din discuţiile pe care le-am purtat în toate aceste zile cu reprezentanţii RADET şi ELCEN, nu mai este necesară o rectificare bugetară deoarece există suma de 14 milioane de euro bugetată, iar decontarea va fi făcută zilele acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.