Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea lansează acuzații INCENDIARE la adresa lui Orban: Avea întâlniri peste întâlniri secrete

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gabriela Firea

Gabriela Firea a anunțat, luni, că angajații RADET nu vor fi concediați, în ciuda informațiilor vehiculate în spațiul public, subliniind că, de fapt, Regia va recruta specialiști. Primarul general a precizat că Ludovic Orban a purtat, când era viceprimar, discuții pentru „a falimenta Regia”.

Citește și: Se înfiripă un mare pol pe stânga / SURSE

„Sub nicio formă nu se pune problema ca angajații de la RADET să aibă cea mai mică emoție că ar fi lăsați pe drumuri. Nu. Văd și eu în presă, citesc în comentarii, tot felul de oameni politic care nu au habar de sistemul de termificare și anume faptul că primarul Firea va da oameni afară de la RADET, că în momentul trecerii de la Regie către societatea municipală vor rămâne oameni pe stradă. 
Nu. Vom avea nevoie să angajăm și știți foarte bine că se cresc salariile, se îmbunătățesc condițiile de muncă. Noi căutăm specialiști pentru că Regia fiind lăsată în urmă de primarii de până acum, nu a putut să crească salariile, ceea ce nu este normal”, a declarat Gabriela Firea, informează Mediafax.

Declarațiile au fost lansate în cadrul unei dezbateri pe tema soluțiilor pentru rezolvarea problemelor privind termoficarea, acțiune la care a fost invitată și Viorica Dăncilă.

În discursul său, primarul general a făcut o aluzie la Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că a avut, atunci când ocupa funcția de viceprimar al Capitalei, diferite discuții „în folosul unor firme private”.

„Un domn care acum dorește să fie prim ministru al României, atunci când era viceprimar al Capitalei, avea întâlniri peste întâlniri pentru a falimenta Regia și a implementa un sistem de centrale individuale de apartament în folosul unor firme private. Nu a fost posibil acest lucru datorită faptului că în RADET lucrează oameni care au nu doar cunoștințe profesionale deosebite și care sunt și buni români și bucureșteni cu multă conștință și care știau ce înseamnă distrugerea sistemului de termoficare și trecerea pe centrale individuale de apartament pe gaze”, a punctat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.