Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Nicuşor-Plicuşor a rămas rece şi indiferent la problema spitalelor'

F. P.
firea

Gabriela Firea critică PNL şi USR, dar şi pe primarul Nicuşor Dan, după ce şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti în care PSD propunerea preluarea în administrare a spitalelor din Sectorul 1 nu s-a organizat din lipsă de cvorum.

"Colegii mei, consilierii generali social democrati, au mai facut o incercare de a salva cele 4 spitale din Bucuresti, lasate de izbeliste atat de noul primar general, cat si de noul primar al sectorului 1. Ambii ai dreptei unite impotriva oamenilor! Pe modelul doamnei Clotilde, si Domnul Nicusor - Plicusor a ramas rece si indiferent la o problema atat de importanta, cum este sanatatea.

Rusine este prea putin spus! Au castigat alegerile promitand lapte si miere iar acum nici nu au verticalitatea sa se prezinte la sedintele de Consiliu! Îi mai tin si pe consilierii generali pe la usi! Dispret si ura! Pacat de acest oras! Pe ce maini a incaput!", scrie Firea pe Facebook.

Şedinţa de îndată convocată de consilierii municipali ai PSD marţi, ce avea pe ordinea de zi un proiect privind preluarea de către Municipalitate a Spitalelor 'Grigore Alexandrescu', Floreasca, de Urgenţe Oftalmologice şi de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, nu s-a ţinut din lipsă de cvorum, liderul grupului PSD, Aurelian Bădulescu, menţionând că proiectul va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de vineri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.