Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Nu este focar COVID-19 în București, nici pe departe!

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea PSD

România a anunțat un nou bilanț cu cifre record de infectare pentru ultimele 24 de ore! 889 de români s-au infectat, din aproape 19.000 de teste. În premieră, Bucureștiul a urcat pe primul loc în topul național cu cele mai multe cazuri de coronavirus oficial raportate.

„Bucureștiul nu este focar, nici pe departe. La o populatie de peste 4 milioane de cetateni, din estimari, sa ai 600 de internati...”, a declarat Gabriela Firea, sâmbătă, la Antena 3.

Primarul a adăugat că nu este adevărată informația că nu mai sunt în București locuri libere la ATI pentru bolnavii COVID-19. „E o dezinformare ca nu mai sunt paturi, se doreste panicarea populatiei”, a zis Firea.

„Pacientii spitalelor din Capitala sunt din toata tara. Se transfera in Bucuresti la cerere sau vin direct cu masina proprie ori Ambulanta. 60% din pacientii spitalelor din Bucuresti sunt din alte judete ale tarii, nu sunt bucuresteni”, a spus anterior primarul Capitalei.

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.