Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea nu exclude o împăcare cu Băsescu. Care este condiţia

firea basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat miercuri că va apela la mediere în conflictul cu Gabriela Firea, senatoarea PSD care l-a acuzat de şantaj. Firea nu exclude această variantă, însă afirmă că aşteaptă pentru început ca Băsescu să admită că a greşit.

Vezi şi: Lovitură de teatru în cazul Băsescu-Firea. ANUNŢUL fostului preşedinte

"Dacă fostul presedinte e serios în ceea ce spune, nu îi voi da un răspuns la cald, ci mă voi consulta cu avocatul şi familia, dar încă nu am auzit din partea lui regrete publice cu privire la cele afirmate. Niciodată nu am vrut să fac o plângere împotriva cuiva, cu atât mai puţin împotriva preşedintelui statului, dar acele vorbe m-au afectat atât personal, cât şi ca parlamentar, mai ales că au venit din partea unui om care are două fete şi care a promovat multe femei în politică", a declarat Gabriela Firea, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: Basescu, dupa audierea pentru amenintare: N-am facut decat un lucru simplu

Senatoarea PSD Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penală în care îl acuza pe șeful statului de la acea dată, Traian Băsescu, de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

În denunțul depus împotriva lui Traian Băsescu la Parchetul General se arată: "Într-un interviu la postul de televiziune Realitatea TV, difuzat în seara zilei 13.04.2014, în cadrul emisiunii 'Jocuri de putere', referindu-se la activitatea parlamentară a dnei senator Firea Gabriela, în cadrul Comisiei parlamentare de anchetă pentru verificarea legalității achiziției terenurilor din zona comunei Nana, județul Călărași, a afirmat: 'Mai bine ar sta în banca ei și s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moșia soțului ei unde este primar, că s-ar putea să nu-l găsească într-o zi acasă dacă... Nu-i atentă... Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele' ".

Vezi şi: Dezvăluiri din audierea lui Băsescu. Strategia fostului Președinte

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.