Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Nu mi-e frică de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Dar oare va veni?...

b1
Gabriela Firea Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei și candidat la propria succesiune, Gabriela Firea, a declarat aseară la România TV că nu îi este teamă de o dezbatere cu Nicușor Dan și s-a întrebat retoric dacă nu cumva candidatul PNL s-ar prezenta.

Realizatorul Victor Ciutacu a întrebat-o pe Gabriela Firea dacă se va duce la o eventuală dezbatere cu Nicușor Dan. Primarul general a zâmbit:

"Dar oare se va prezenta?... Nu mi-e frică de o dezbatere cu Nicuşor Dan. Vreau să particip la o dezbatere şi pe alte zone din ţară. Noi sperăm să nu avem surprize şi să dăm jos actualul Guvern, pentru că este incapabil să vină cu soluţii în această situaţie pandemică. La momentul la care vorbim, avem, voturile necesare ca Guvernul să plece acasă. Toate sondajele arată că ţara nu se îndreaptă într-o direcţie bună cu acest Guvern", a mai spus Gabriela Firea legat de alegerile care urmează să aibă loc.

Vezi și: Sindicaliștii din Poliție îi desființează pe șefii care au bătut palma cu interlopii: E greu să justifici acum, după ce 3 săptămâni te-ai ascuns

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost la șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat cu focuri de artificii în prezența premierului Ludovic Orban. La fața locului, nu erau nici muncitori, nici utilajele specifice unui șantier. ”Am fost azi să verific personal cum se lucrează „în ritm susținut, zi-lumină” pe șantierul Centurii ocolitoare a Capitalei, inaugurat de curând, cu foc de artificii, de către premier și ministrul transporturilor. După cum se poate vedea și din imagini, a fost doar un... foc de paie, așa, să dea bine la camerele de televiziune.

Finalizarea Centurii Bucureștiului este vitală pentru ca toate celelalte măsuri de fluidizare a traficului în oraș pe care le-am luat să producă efectele așteptate. Din păcate însă, pentru guvernul liberal acest obiectiv nu este o prioritate, ci doar o armă electorală cu care speră să-i poată șantaja pe bucureșteni.”, arată Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.