Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea oferă detalii HALUCINANTE: Klaus Iohannis mă SPERIE

Gabriela Firea primarie

Gabriela Firea a explicat că în cadrul ceremoniei de la Cotroceni, de Ziua Europei, staff-ul președintelui Klaus Iohannis a avut misiunea de a o scoate din poză. Firea arată că inclusiv cameramanul oficial al Cotroceniului, Sorin Mișcoci, a primit ordin să filmeze în așa fel încât ea să nu apară în cadru.

”Mă sperie atenția la aceste detalii de imagistică, nu de fond. Mă sperie intenția asta de a umili de la înălțimea funcției prezidențiale, asta îmi arată niște lucruri despre persoalitatea președintelui”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea a explicat că președintele Iohannis a decis să organizeze o dezbatere pe Sănătate, dar a ”uitat” să o invite pe Sorina Pintea, ministrul Sănătății, dar și pe Viorica Dăncilă.

”Vă dau un exemplu: la Cotroceni va fi o dezbatere pe sănătate. Acest Guvern și Primăria Capitalei a investit foarte mulți bani în sănătate, numai în Capitală am investit peste 110 milioane de euro, am început să lucrăm la Spitalul Metropolitan, la spitalele regionale. Ei bine, la această dezbatere nu a fost invitată doamna ministru Pintea, nu a fost invitată doamna Dăncilă. Nu pot să înțeleg cum organizează președintele o dezbatere unde își va exprima îngrijorarea pentru domeniul Sănătății, fără să fie invitat ministrul Sănătății”, a mai spus Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.