Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, pe Facebook: 'Sunt convinsă că majoritatea bucureştenilor prezenţi astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere'

Facebook
Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, se arată convinsă că a fost votată de majoritatea locuitorilor Capitalei care s-au prezentat la urne. "Eu sunt convinsă că majoritatea bucureştenilor prezenţi astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere, iar de mâine trebuie să mă duc din nou la muncă, să pun, cum se spune, osul la treabă cu şi mai multă motivare şi energie, iar în caz contrar sunt acelaşi om demn, implicat”, a transmis Firea pe Facebook potrivit news.ro.

Într-un mesaj transmis duminică, după închiderea secţiilor de votare, primarul general Gabriela Firea, candidat pentru un nou mandat, l-a criticat pe candidatul principalelor partide de dreapta, considerat câştigător în urma rezultatelor parţiale ale exit-poll-ului.

"Domnul Dan a anunţat în mai multe emisiuni televizate că doreşte să facă un audit, să reducă la maximum, până la eliminare totală, subvenţiile. Transportul public în comun să coste de la 1,3 lei la 6 lei iar factura la întreţinere să se tripleze. Se pare că nici acest lucru nu a interesat pe foarte multă lume. E adevărat că, după ce am avut mai multe poziţii publice, domnia sa s-a eschivat, într-adevăr, nu a retractat în totalitate, dar a încercat să îmbrace frumos acele declaraţii iniţiale, pentru că nici nu avea cum să le retragă total, ele erau pe bandă, în arhivă”, a afirmat Firea.

Firea a susţinut că Nicuşor Dan a afirmat la întâlniri cu oamenii de afaceri că vrea să închidă unele spitale.

"Aş vrea să ştiu cu ce spital se va începe această blocadă a sistemului de sănătate, ştiut fiind faptul că fostul PD-L a închis multe spitale”, a mai declarat Firea.

Ea s-a arătat convinsă că a primit din nou girul majorităţii votanţilor care au mers la urne în Bucureşti.

"De aceea spun că trebuie să aşteptăm rezultatul oficial, de mâine. Eu sunt convinsă că majoritatea bucureştenilor prezenţi astăzi la vot mi-au dat un vot de încredere, iar de mâine trebuie să mă duc din nou la muncă, să pun, cum se spune, osul la treabă cu şi mai multă motivare şi energie, iar în caz contrar sunt acelaşi om demn, implicat şi cu siguranţă, oriunde mă voi afla voi iubi Bucureştiul îi voi iubi pe bucureşteni şi sunt convinsă că-i voi reprezenta cu cinste”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.