Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, precizări importante despre numărul mare de infectări din București: Aproape jumătate din testaţii Capitalei sunt din provincie

Romania TV
Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut dezvăluiri despre numărul mare de infectări cu noul coronavirus. Primarul Capitalei a declarat că "testele care se realizează în Capitală nu sunt ale bucureştenilor, în totalitate, aproape jumătate sunt din provincie".

Vezi și: Sindicaliștii din Poliție îi desființează pe șefii care au bătut palma cu interlopii: E greu să justifici acum, după ce 3 săptămâni te-ai ascuns

"Acum se întâmplă, din păcate, ceea ce am prevenit din luna mai, privind numărul mare de infectări. Românii se testează cel mai mult acum pentru călătorie, ceea ce este şi normal.

Este efectul lipsei de viziune, de testare în masă. Testele care se realizează în Capitală nu sunt ale bucureştenilor, în totalitate, aproape jumătate sunt din provincie. Numai persoane care şi-au pierdut raţiunea, fără niciun Dumnezeu, pot să gândească din punct de vedere politic toată această situaţie, care se întâmplă la nivel mondial.

Vezi și: Cercetătorii explică de ce coronavirusul afectează grav bărbaţii: Au mai puține celule T, care pot ucide virusul

Au fost două scopuri, şi comercial, şi financiar, pentru care ne-au oprit să facem testarea în masă", a declarat Gabriela Firea la România TV.

"Am pregătit 23 de aparate pentru copiii care vor fi testaţi, să nu nevoiţă să stea la coada instituţiilor. Sunt deja şcoli care învaţă în trei schimburi", a mai spus primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.