Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea (PSD): 'Viziunea economică a miniștrilor PNL - USRPlus însemnă intrarea în cercul vicios al austerității'

Facebook
gabriela firea vot

Senatoarea Gabriela Firea (PSD) susține creșterea salariului minim pe economie și spune că acest fapt „nu este un lux”. Ea arată cu degetul spre reprezentanții coaliției de guvernare, care vor să introducă la „congelator” economia României.

„Susținem revendicările angajaților : creșterea salariilor este o soluție economică aplicată în Uniunea Europeană. Sindicatele au dreptate! Creșterea salariilor nu este un moft, ci o soluție economică pentru creșterea contribuțiilor pentru pensii și pentru relansarea economiei.

Aceasta este viziunea economică a echipei social - democrate, care coincide cu cea a statelor UE și a SUA.

Viziunea economică a miniștrilor PNL - USRPlus conduși de Cîțu, de a băga la congelator economia națională, însemnă intrarea în cercul vicios al austerității.

Creșterea salariului minim nu este un lux, nici o povară bugetară. Dimpotrivă, reprezintă o sursă importantă pentru creșterea veniturilor bugetare din contribuțiile plătite din aceste salarii”, a spus Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Cazul Robert Roșu 2: un alt avocat este trimis de DNA în judecată

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.