Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea reacționează după ce un tavan a picat într-o școală:'Bine că nu a pățit nimeni nimic'

adevarul.ro
CGMB vot Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că se bucură foarte mult că elevii și profesorii de la școala din sectorul 5 unde a căzut tavanul nu au pățit nimic, dar a subliniat că unitățile de învățământ se află în administrarea primăriilor de sector.

"Eu mă bucur foarte mult că elevii nu au pățit nimic și nici profesorii cu acel tavan care a căzut într-o școală din sectorul 5 al Capitalei. Așa cum știți, școlile sunt în administrarea primăriei de sector. La această școală, în schimb, Primăria Capitalei are un proiect pentru amenajarea sălii de sport și nimic mai mult. Eu am discutat cu toți primarii de sectoare și le-am transmis rugămintea ca, deși Primăria Capitalei nu este legal implicată direct în administrarea școlilor, să ne transmită toate problemele pe care le întâmpină, eventual deficitul financiar pentru rezolvarea unor probleme la școli, grădinițe și creșe, astfel încât să putem susține prin asociere unele tipuri de lucrări, Chiar în această perioadă lucrăm împreună la un proiect pe perioada verii să amenajăm cât mai multe creșe în cartiere", a spus Firea.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Un tavan de rigips a căzut joi dimineață la Școala 141, niciun un copil nefiind rănit, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Maria Ștefania Manea.

"Dimineață a căzut un plafon de rigips la Școala 141. Corpul de clădire era expertizat pentru a intra în lucrări de reabilitare. Întreaga școală va intra în reabilitare în perioada vacanței".

Citește și: Cum a protejat SPP reuniunea din Sufrageria lui Oprea

Inspectorul Manea a precizat că niciun copil nu a fost rănit, întrucât elevii desfășurau activități în afara școlii, în cadrul programului "Școala altfel".

Inspectorul a mai afirmat că s-a luat decizia ca orele de curs să se facă la altă unitate de învățământ.

Citește și: Cum a ajuns un șef SIPA la SIE. Implicații în Sistem

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.