Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție după ce Cătălin Cîrstoiu ocupă locul 3 în sondaje: 'Nu are motive să se retragă' / Ce sfaturi are pentru candidatul PSD-PNL

Gazeta de Sud
Gabriela Firea

Gabriela Firea a declarat, întrebată de jurnaliști dacă există riscul ca medicul Cătălin Cîrstoiu să se retragă din cursa pentru Capitală, că „nu are motive să se retragă pentru că (...) a fost o analiză destul de laborioasă în desemnarea domniei sale”.

Potrivit Gabrielei Firea, medicul Cătălin Cîrstoiu își va prezenta cât mai curând programul în fața bucureștenilor, pentru ca oamenii să știe ce proiecte va prioritiza.

Vezi sondaj SOCIOPOL

Vezi sondaj Avangarde

„Nu cred că se va retrage și nu are motive să se retragă pentru că cred că a fost o analiză destul de laborioasă în desemnarea domniei sale. Nu a fost de azi pe mâine. O decizie cântărită cel puțin câteva luni de zile. Și odată luată această decizie se merge cu ea înainte din punctul meu de vedere”, a spus Gabriela Firea, potrivit Realitatea Plus.

Referitor la care ar fi cea mai bună modalitate de campanie în cazul candidatului la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a răspuns: „În primul rând printre oameni. Chiar dacă nu știi ceva ca politician sau administrator trebuie să recunoști că nu știi și vrei să înveți de la specialiști. Asta este maniera cea mai onestă de a te prezenta în fața publicului. Trebuie să vină foarte simplu, fără fraze compuse într-un birou, ci pur și simplu să folosească experiența sa de manager al unui spital”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.