Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție după declarația controversată a șefului Termoenergetica: 'Eu aș fi fost linșată'

facebook.com
Gabriela Firea

Fostul primar al capitalei Gabriela Firea l-a criticat dur pe directorul Termoenergetica Claudiu Creţu care le-a recomandat bucureștenilor să-și monteze calorifere și boilere. Este o nemernicie, eu aș fi fost linșată dacă spuneam așa ceva, a declarat Firea.

Reacția fostului primar al capitalei a apărut după ce directorul Termoenergetica i-a sfătuit pe bucureșteni să-și monteze calorifere electrice și boilere.

„Avariile pot apărea oriunde. Am avut săptămâna trecută câteva zile în care nu am avut apă caldă şi căldură. Pentru spălat există soluţia de boiler electric, e câteva sute de lei, pentru momentele când există avarii. Da, eu mi-am pus un boiler electric din cauza acestor avarii", a spus directorul Termoenergetica, Claudiu Creţu, la Antena 3.

„Nemernicie “de dreapta”! Dacă nu este demis urgent, înseamnă că asta e politica nouă față de cetățeni! Acest domn impertinent, care îi umilește pe bucureșteni, este membru PNL sectorul 1. Se numește Claudiu Crețu și a fost uns de Nicușor Dan director peste instituția care trebuie să asigure apă caldă și căldură. Nu numai că nu și-au respectat promisiunea din campania electorală, de a avea agent termic pe 28 septembrie, dacă va fi ales primar Nicușor Dan, dar nici nu sunt în stare să înlocuiască țevile vechi, să facă revizii în timp util, să rezolve avarii urgent, dacă tot s-au cocoțat în astfel de funcții cu maximă răspundere”, a reacționat senatorul PSD, pe Facebook.

Gabriela Firea a mai spus că ea ar fi fost „linșată” dacă ar fi făcut astfel de declarații.

„Despre “distinsul” domn care îi îndeamnă pe bucureșteni să-și cumpere calorifere electrice și boilere, nu pot spune decât că exprimă exact modul odios de a gândi al celor de la putere față de românii din toată țara, nu doar din București. Dacă eu sau un om din subordinea mea am fi făcut o afirmație similară, eram linșați! Și pe stradă, și pe FB”, a mai spus Firea.

Cu astfel de oameni fără scrupule în poziții cheie, nici nu este de mirare că în București e un dezastru din toate punctele de vedere, este concluzia Gabrielei Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.