Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacţie la 'pelerinajul' lui Cîţu la sediul PSD: 'Pe banii românilor, face acţiuni ridicole de campanie. Ruşine!'

PSD
Gabriela Firea PSD

Gabriela Firea reacţionează la acţiunea candidaţilor PNL Bucureşti, care s-au deplasat la sediul PSD, cu Florin Cîţu în frunte, pentru a depune o scrisoare adresată lui Marcel Ciolacu. Iniţial, Firea a atras atenţia că Violeta Alexandru, semnatara scrisorii, a fost diagnosticată joi cu COVID-19. În locul Violetei Alexandru, la sediul PSD s-a deplasat însă ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, iar Firea îl critică pe acesta pentru că face acţiuni de campanie în loc să meargă la muncă.

"Alo, Domnii Orban, Tataru, Arafat!!! Colega voastra,, Violeta Alexandru Bau zisa Lighean, ministrul muncii cu cel mai mare numar de someri, a anuntat acum 4 zile ca are Covid 19. Legea si regulile nu sunt valabile pentru toti românii? Ea are voie sa incalce cele 14 zile de izolare? Ne-a anuntat ca ne face o vizita de campanie electorala.

Daca e aptă de munca, de ce nu se duce la serviciu? Ca e platita din banii românilor!

Lasati politica de gâgă si actiunile de șicanare de 2 lei!

Cu astfel de actiuni ridicole ati reusit sa omorâți PNL in Bucuresti. La locale a iesit pe locul 3. Vreti pe 4 la parlamentare?

Munciti pentru oameni, gasiti solutii, aveti bugetul tarii pe mana si toate institutiile.

Nu va mai jucati cu viata romanilor! Ajunge cat v-ati batut joc de ei!

Doamna Bau, cand cresteti alocatiile, dar pensiile?

Cand va ocupati de firmele private care mor pe capete si sunt nevoite sa renunte la angajati?

Astea sunt problemele reale ale tarii!

Sunteti pe cale de disolutie cu cinismul si rautatea fata de oameni", a scris Firea pe Facebook.

Ulterior, aceasta a revenit: "A fost utila postarea mea. L-au trimis pe Cîțu la actiuni penibile de campanie, in locul Doamnei Bau Alexandru. Adica au inlocuit tusea cu junghiul. Domnul DEFICIT se afla in treaba pe la portile noastre, in loc sa se duca la serviciu. La ora 10 nu a ajuns inca la munca! Pe banii românilor, face actiuni ridicole de campanie. Rusine!"

Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare au mers, luni, la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”. ”Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii, care-i transmit lui Marcel Ciolacu că nu iubeşte decât clientela de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.