Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, replică INCENDIARĂ pentru Liviu Dragnea: Este cea mai joasă treaptă unde poate să ajungă un lider, un președinte de partid

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea susține, după ce Liviu Dragnea i-a acuzat pe semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia că sunt apropiați ai serviciilor de informații și ai președintelui Klaus Iohannis, că este "cea mai joasă treaptă unde poate să ajungă un lider" de partid.

"Vreau sa subliniez faptul ca nu avem niciun regret, eu una nu am, ca s-a trasmis public declaratia comuna pentru ca chiar declaratia domnului Dragnea de azi a a fost una dezamagitoare pentru un lider de partid care ne acuza ca suntem oamenii lui Iohannis, ai SRI, și ai SPP - asta e chiar o noutate. Este cea mai joasa treapta unde poate sa ajunga un lider politic, un presedinte de partid, refuzând, practic dialogul cu proprii colegi. (..)Sunt mult mai multe persoane care au semnat aceasta declaratie si isi vor spune opinia, unele au inceput deja sa aiba pozitii public. Nu dorim destabilizarea PSD, ci dimpotriva, sustinem continuarea guvernarii, dna prim-ministru se va bucura de incredere. Nu vom fi de acord cu nicio motiune a opozitiei sa cada guvernul PSD-ALDE și nici să fie destructurată coalita", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.