Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea revine în forță: Ce le cere liberalilor

firea gabriela

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Gabriela Firea, susţine că liberalii mint cu privire la ce ar vrea să facă pentru România.

"Toată ziua de ieri o seamă de lideri liberali au început să ne explice faptul că reducerea fiscalităţii nu este bună. Asta, în condiţiile în care reducerea fiscalităţii a fost una dintre politicile principale pe care le-au promovat în programul lui Predoiu. Este bine pentru români totuşi că am aflat rapid faptul că aceşti oameni mint cu privire la ce ar vrea să facă în România", afirmă Firea într-un comunicat transmis sâmbătă.

Ea opinează că "PNL-ul istoric nu mai există, ci există doar un nou PDL".

"Cei din PDL nu cunosc noţiunea de politică pentru cetăţean, iar guvernarea lor este cea mai bună dovadă în acest sens. Niciodată până la PDL România nu a fost condusă de oameni care să promoveze atât de agresiv politici împotriva propriilor cetăţeni. Acum, românii ştiu ce ar însemna revenirea pedeliştilor deghizaţi în liberali la guvernare", mai spune purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, adăugând că aşteaptă ca "aceşti oameni să explice propriului electorat cum se opun reducerii taxelor din România".

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri spre reexaminare Senatului Legea privind Codul fiscal.

După anunţul Administraţiei Prezidenţiale, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat că argumentele pentru care preşedintele Iohannis a retrimis Codul fiscal în Parlament sunt corecte şi că reexaminarea documentului "se impune ca urmare a proastei guvernări".

Liderul deputaţilor PNL, Ludovic Orban, a afirmat ulterior că liberalii susţin în continuare Codul fiscal, dar înţeleg şi îngrijorările lui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte acest document.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.