Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, revoltă împotriva noilor restricții: trei măsuri aberante luate de Guvern

firea

Senatorul PSD, Gabriela Firea, susține că noile restricții fac parte din setul de ”măsuri aberante” luate de Guvern. Firea arată că închiderea magazinelor la ora 18.00 va genera și mai multă aglomerație, iar interdicția de a ieși după ora 20.00 din case va pedepsi oamenii de bună credință.

Citește și: SONDAJ CURS - PSD domină scena în București, AUR este în creștere. Coaliția n-ar obține majoritatea

Restricțiile ilogice anunțate adâncesc și mai mult haosul! Multe dintre ele sunt contraproductive, accelerează contaminarea și cresc la cote maxime neîncrederea. Guvernul actual e complet depășit de situație! Nu este și nici nu va fi în stare că readucă sub control pandemia.

Iată măsurile aberante:

1) Închiderea tuturor activităților de comerț ori de prestări servicii de la ora 18:00, vineri-duminică, acolo unde rata de infectare depășește 4 la mie sau toată săptămâna dacă sare de 7,5 la mie.

o Rezultatul : va fi mai multă aglomerație, oamenii vor avea mai puține ore la dispoziție, pentru rezolvarea acelorași nevoi; în plus se creează o supraaglomerare chiar înainte de ora închiderii, dat fiind că, în cursul săptămânii, programul de lucru al majorității salariaților se încheie la 16:00 sau 17:00.

2) Interdicția circulației după ora 20:00, vineri-duminică, acolo unde rata de infectare depășește 4 la mie sau întreaga săptămână dacă sare de 7,5 la mie.

o Guvernul incompetent Cîțu a ales să-i pedepsească pe toți cetățenii responsabili, pentru că nu este în stare să impună măsurile celor care le încalcă.

o Guvernul pedepsește toată populația și în primul rând pe cei responsabili cărora le impune o restricție aberantă.

o Ce risc reprezintă o plimbare în parc sau chiar pe stradă, indiferent de oră?

Mai cu seamă în weekend când oamenii pot realmente să iasă la aer, mai ales că și vremea s-a încălzit. Mai ales copiii, au nevoie de cat mai multe activități în aer liber.

3) Ce face cineva care e nevoit să se deplaseze între localități cu rată de infectare mai mică de 4, dar drumul traversează localități unde rata de incidență depășește 4 sau chiar 7,5% și e interdicție de circulație?

În declarația pe proprie răspundere se precizează că e permis doar ”Tranzit sau călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care pot fi dovedite prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei”.

o În realitate, toate aceste măsuri ale guvernului Cîțu sunt un simulacru!

Printre două like-uri și share-uri pe Facebook, se prefac că gestionează pandemia!

Nu sunt în stare să facă nimic!

Au dovedit ce pot cu vârf și îndesat în ultimul an de guvernare!

Nimeni nu mai are încredere în acest guvern eșuat, sufocat de impostură și incompetență!”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.