Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, scenariu INCENDIAR: cum se joacă în culisele războiului PSD vs Iohannis

firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că situația de acum seamănă cu cea din 2015, când Iohannis a cerut de cinci ori demisia premierului Victor Ponta, iar pentru că acesta a refuzat a urmat o plângere penală la DNA. Firea susține că a fost pus gaz pe foc cu tragedia de la Colectiv, despre care mulți se întreabă dacă nu cumva a fost provocată intenționat.

”Aș vrea să știu și eu, după trei ani de mandat ai președintelui Klaus Iohannis, care sunt beneficiile pentru România în politica externă. Suntem cumva în Schengen? Nu, nu suntem. Ni s-au ridicat vizele către Statele Unite? Nu, eu știu că mergem tot cu viză în SUA. Nu sunt realizări în plan extern, cu toate acestea în ultimele zile vedem o escaladare a tensiunilor interne, cu intenția clară de a da jos un Guvern legitim.

Plângerea penală o consider un ”analfabetism juridic”. Sunt idei și fragmente preluate din declarațiile președintelui.

Nu avem cum să nu ne gândim, în acest moment, la ceea ce s-a întâmplat în 2015 când președintele a cerut de 5 ori demisia premierului Victor Ponta. Acesta a refuzat, în cele din urmă s-a depus o plângere penală și apoi a urmat un eveniment tragic și nu o spun eu, dar o spun foarte mulți oameni, care se întreabă dacă respectiva tragedie a fost provocată sau nu”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.