Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea spune care este morala coaliției PSD - PNL: 'Eu cred că fiecare politician și-a învățat lecția'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă guvern miniștri

Noul ministru al Familiei, Gabriela Firea (PSD), a apreciat vineri, la Antena 3, că prin formarea Guvernului PSD - PNL  „fiecare politician și-a învățat lecția”.

„Orice om are oportunitatea sa se indrepte. Cred ca dupa aceasta perioada grea, criza, pandemie, eu cred ca fiecare si-a invatat lectia si fiecare vrea sa demonstreze ca s-a schimbat. Eu cred ca fiecare politician a invatat lectia si vrea sa abordeze altfel situatia”, a declarat Firea. „Sincer, nu se mai putea continua de maniera asta. Alternativa unui guvern minoritar nu era o solutie, ar fi insemnat tot certuri, scandaluri, disensiuni in partidul de guvernamant, proiecte care plecau de la Guvern si erau intoarse de la Parlament, Guvernul incerca sa fenteze Parlamentul”, a adăugat aceasta.

Ministrul Familiei a precizat că PSD nu are „neaveniți” în Guvern.

„Vrea sa fie clar ca nimeni din aceasta echipa nu este intamplator in Guvern. Asa cum dl Ciolacu a subliniat, participam cu linia I. Nu avem neaveniti in Guvern si ne vom dovedi implicarea in perioada urmatoare”, a explicat ea.

„Sunt convinsa ca romanii isi pun intrebarea cum vom coabita. Dar mai avem si alte exemple in Europa. Important e ce ne uneste, nu ce ne desparte. Imi place sa cred ca toate partidele din coalitie sa punem pe primul plan interesul oamenilor, ce este urgent acum de rezolvat”, a punctat Firea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.