Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea spune 'prezent' la provocarea lui Dan Bucura: Teste antidrog pentru candidaţi

F. P.
Facebook
gabriela firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este primul candidat care reacţionează la provocarea lansată de jurnalistul Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1: un test antidrog pentru persoanele care aspiră la funcţii publice alese.

"Am văzut propunerea să facem cu toţii test antidrog. Eu sunt total de acord, vă daţi seama, eu nu beau nici alcool, darămite să folosesc alte substanţe, nici nu poate fi luat în discuţie acest aspect. Nu ştiu în ce măsură vor reacţiona într-un fel sau altul ceilalţi candidaţi din Bucureşti sau din ţară şi care va fi metodologia. Deci în cazul în care acestei provocări vor răspunde şi ceilalţi candidaţi, dar şi chiar dacă nu răspund ceilalţi. Doar eu, dacă sunt cea care răspund, sunt dispusă oricând să fiu invitată la un laborator autorizat să fac acest test. Nu ştiu de unde a venit această idee pur şi simplu", a afirmat Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a ţinut să sublinieze faptul că nu consumă nici măcar alcool: "Eu nu beau, n-am băut niciodată alcool, nici nu ştiu ce gust au băuturile, chiar mai glumesc prietenii mei şi le-am spus, când am rămas prima dată însărcinată şi l-am născut pe fiul meu, Tudor, am spus că la botezul lui voi bea o cupă de şampanie, n-am mai băut-o, nici la următorii copii. Aşa că dacă nu s-a întâmplat până acum, repet, nu se poate pune problema de etnobotanice sau droguri la mine, câtă vreme nu consum nici măcar alcool, oricât de slabe ar fi ele. Deci eu particip, dacă suntem chemaţi undeva, repet, la o clinică specializată, la un spital, eu mă prezint."

Candidat independent la Primăria Sectorului 1, Dan Bucura, susține că există zvonuri conform cărora candidații la primăriile de Sector, dar și la Primăria Capitalei ar avea probleme cu consumul de droguri. Bucura îi provoacă pe toți să facă testul anti-drog și ulterior să-l facă public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.