Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea știe viitorul șef al PSD: 'E un om potrivit să conducă, are calități. Dacă îmi va propune să fac parte din echipa lui, voi răspunde pozitiv'

Newsweek
Ciolacu Firea

Gabriela Firea a anunțat, marți seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, moderată de Ionuț Cristache, că nu va candida, la congresul PSD, pentru funcția supremă. Ea a transmis că dacă Marcel Ciolacu, despre care se vehiculează tot mai mult că își va asuma președinția formațiunii, îi va cere să facă parte din echipa sa, va accepta oferta.

”Pentru numărul 1 nu candidez. Consider că această poziție de primar general e full-job, nu poți să fii și la Parlament și la Primărie ca să coordonezi un partid atât de important. Cred că da, Marcel Ciolacu e un om potrivit să conducă PSD, are calități. Dacă îmi va propune să fac parte din echipa lui, voi răspunde pozitiv. A trecut vremea când partidul trebuia să fie condus de o mână de fier, de un tătuc. Acum trebuie să fie condus de mai mulți colegi. Nu mai trebuie să punem în prim-plan anumiți oameni, personalități, ci anumite proiecte: construirea spitalului metropolitan, construirea unor autostrăzi, construirea spitalelor regionale.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.