Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea va fi prezentă la recepționarea primelor 10 ambulanțe achiziționate din totalul de 106

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul General, Gabriela Firea, va fi prezenta maine, 27 noiembrie, incepand cu ora 12.00, la sediul Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov, din Strada Mihai Eminescu nr. 226, unde vor fi receptionate primele 10 ambulante din cele 106 recent achizitionate de Primaria Municipiului Bucuresti pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti – Ilfov.

Reamintim faptul ca Primarul General, Gabriela Firea, a semnat, la inceputul lunii august, impreuna cu reprezentantul companiei S.C. Deltamed S.R.L., contractul prin care Primaria Municipiului Bucuresti a achizitionat 106 ambulante, pe care le va pune la dispozitia Serviciului de Ambulanta București Ilfov, in sistem de comodat.

Astfel, Primaria Capitalei a achizitionat 89 ambulante tip B, de urgenta și 17 ambulante tip C – Echipaj de urgenta cu medic/Terapie intensiva mobila, toate fiind marca Volkswagen.

Valoarea totala a contractului este de 8,7 milioane de euro, 4,6 milioane de euro din aceasta suma provenind din dividendele pe care le primeste Primaria Capitalei din contractul cu Apanova, restul banilor fiind suportati din bugetul propriu al Municipiului Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.