Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea vine cu noi DEZVĂLUIRI despre cum ar fi fost FRAUDATE alegerile în București: 'S-a furat masiv! Mergem în justiție'

Facebook
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a făcut noi dezvăluiri despre cum s-ar fi fraudat alegerile în București la alegerile locale. Firea spune că a verificat toate procesele verbale din București și a descoperit falsuri, fiind întocmită chiar și o sesizare penală.

”Noi am verificat toate copiile proceselor verbale de la toate sectoarele şi am găsit o serie de neconcordanţe şi chiar falsuri, de aceea avocaţii noştri au scris deja o sesizare penală care vizează săvârşirea de infracţiuni electorale. Vă dau câteva exemple. Am în faţa mea procese verbale care nu corespund, sunt 200 de voturi în plus pentru Nicuşor Dan.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Proces verbal al delegatului nostru, care spune că deşi în acea secţie a luat doar două voturi Nicuşor Dan, pe site apare mult mai mult. Aici sunt toate semnăturile. Dacă cei de la BEC nu ne dau dreptate, mergem în justiţie. Românii vor afla ce s-a întâmplat în seara alegerilor.

Sunt persoane care ne-au spus că cifrele cuprinse în procesul verbal le-au fost dictate. Avem cifre scrise iniţial cu pixul şi apoi modificate cu carioca. Avem un proces verbal modificat. S-au luat semnăturile reale şi apoi modificate din pix. Sunt voturi furate. Într-o secţie în care au aş fi pierdut cu 11 voturi, lipsesc 19 buletine. De aceea le-au făcut pierdute. Într-o altă secţie, unde am pierdut 2-3 voturi, lipsesc 20 şi ceva de buletine.

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

S-a întâmplat ce v-am spus şi aseară. În momentul în care la ora 21 un alt post de televiziune a anunţat exit-poll-un AVANGARDE, o parte din reprezentanţii noştri au plecat, alţii au fost goniţi, intimidaţi. Pe o masă se aşază toate buletinele şi se începe numărătoarea. Una se trecea în procesul verbal, alta se comunica la AEP. Dincolo de aceste erori grave, iată că apar şi alte dovezi că alegerile în Bucureşti au fost viciate. Eu ştiu să şi câştig cu modestie, ştiu să şi pierd cu demnitate. Eu mi-am strâns lucrurile de la Primărie, dar cred că, din respect pentru democraţie, trebuie să ştim ce s-a întâmplat. După părerea mea, s-a furat masiv în Bucureşti.

Eu nu renunţ la nimic, dar eu am fost singură împotriva tuturor în campanie. Nu mă simt abandonată şi de către partidul meu, în niciun caz. Mă refer doar la campanie. Cetăţenii României au de pierdut. Ei nu mai ştiu nimic.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

Din punctul meu de vedere, eu îmi doresc să continuăm demersurile. Nu e vorba de apărarea funcţiilor noastre. Sunt un om mai mult decât rezonabil şi decent, dar din respect pentru toţi românii vrem să continuăm aceste demersuri. Vreau să cred că toţi cei din partid vor proceda la fel. Am spus că nu contează persoanele, e dincolo de candidaţi.

Eu merg până la capăt şi cred că şi colegii mei vor face la fel. Nu pentru funcţiile noastre, nu pentru formaţiunea politică, ci din respect pentru democraţie. Eu am spus acest lucru şi astăzi şi cred că punctul meu de vedere întruneşte opiniile celorlalţi colegi. Nu avem motive să ne oprim. A fost o operaţiune la nivelul întregii Capitalei.

Citește și: Premierul Ludovic Orban, despre repetarea alegerilor: În politică trebuie să știi să câștigi, trebuie să și pierzi

Acest lucru l-au spus mai mulţi oameni. Ulterior acestor întâmplări, lumea începe să vorbească. A fost un fenomen la nivelul întregii Capitale. Pe lângă asta, v-am spus că au fost dictate cifre de pe procesele verbale, au fost schimbate cifre cu carioca.”, a declarat Gabriela Firea la emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.