Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea vrea ca Bucureştiul să copieze planul de management urban al Vienei

Gabriela Firea ALPAB

În plină criză generată de insolvenţa companiilor RADET şi Elcen, primarul general al Capitalei visează ca Bucureştiul să devină asemenea capitalei statului austriac. Gabriela Firea consideră că acest oraş este un model de management urban performant pentru municipiul Bucureşti.

"Cred că pentru București un model de management urban performant este orașul Viena. Săptămâna viitoare începând de luni mă voi afla în vizită oficială în Austria la invitația primarului din Viena. Vreau să aduc modelul vienez la București din toate punctele de vedere și în ceea ce privește transportul, mediul, sănătate, cultura, turismul, nu în ultimul rând mediul de afaceri", a afirmat Firea, prezentă la evenimentul "Smart City Industry Awards".

În cadrul aceluiaşi eveniment, Gabriela Firea a anunţat că la nivelul primăriei a fost înființat un nou departament care se ocupă cu atragerea investițiilor din această zonă. Totodată, Firea a amintit că se pregătește o licitație pentru achiziționarea a 500 de autobuze dintre care 30% să fie ecologice, scrie Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.