Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Szabo scrie o carte despre viața ei

gabi szabo

Întocmai ca marii sportivi ai României și ai lumii, Gabriela Szabo vrea să scrie o carte autobiografică. Atleta a făcut mărturisirea în emisiunea La cină de la Digi 24.

“După ce m-am lăsat de sport, dorința mea cea mai mare a fost să mă odihnesc foarte mult. Trei luni de zile, doar am dormit și am citit. La un moment dat, am zis: asta nu poate să fie viața mea. Ce pot să fac?! Și am ajuns să mă înscriu la master și după aceea am urmat doctoratul. (...) Un profesor mi-a atras atenția: Gabi, viața ta până în prezent este o foarte mare carte. Acum, vin și vă spun că sunt prea tânără să scriu o carte la 45 de ani. Mai aștept puțin, dar da, îmi doresc foarte tare ca această aventură a vieții mele să fie inspirațională pentru tânăra generație”.

Atleta a vorbit si despre cele 23 de medalii care sunt puse bine, intr-un sertar, iar soțul le mai șterge de praf din când în când. “Eu foarte rar intru în acea cameră, nu pentru că nu-mi face plăcere, Doamne Fereste, sau că nu vreau să le văd, dar nu sunt genul care să trăiesc din amintiri.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.