Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gadea: Eu as fi mult mai linistit daca dumneavoastra ati fi propunerea de prim-ministru

gadea

Realizatorul Antena 3 Mihai Gadea i-a spus invitatutului sau de joi ca ar fi mult mai linistit daca propunerea de prim-ministru a opozitiei ar fi el. Invitatul in cauza este co-presedintele PNL Alina Gorghiu care a subliniat insa ca propunerea PNL pentru aceasta functie ramane si va fi Catalin Predoiu, in ciuda faptului ca a facut parte din Guvernul Boc.

"Eu as fi mult mai linistit daca dumneavoastra ati fi propunerea de prim-ministru, domnul Predoiu a avizat taierile la pensii", a spus Mihai Gadea la Antena 3.

Alina Gorghiu a explicat ca ea chiar a participat la realizarea contestatiei la CCR pe masura taierii pensiilor si a promis ca pe parcursul guvernarii PNL nu vor exista masuri de austeritate.

"Nici eu nici Blaga nu suntem in situatia in care sa scuzam acele masuri de austeritate. Au fost multe lucruri care ne-au despartit dar sunt mult mai multe lucruri care au reusit sa ne uneasca.

N-am sa fac laudatio unor masuri de austeritate pe care le-am criticat. Nu se va pune problema unor masuri de austeritate intr-un guvern PNL", a spus Gorghiu.

Ea a mai fost intrebata daca se gandeste pe viitor la o candidatura la presedintie, insa ea a explicat ca nu s-a gandit atat de departe si acum este procupata de buna realizare a fuziunii PNL - PDL si de castigarea alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.