Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gael Monfils, forfait pentru turneul de la Roland Garros

@svitolin_
Elina Svitolina Gael Monfils

Jucătorul francez de tenis Gael Monfils (22 ATP) a anunţat luni că nu va participa la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros din cauza unei probleme la călcâiul drept care îl împiedică să se deplaseze pe teren, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Regret să anunţ retragerea mea de la turneul ATP de la Lyon din această săptămână şi de la Roland Garros, care va începe săptămâna viitoare. Încă de la turneul de la Monte Carlo m-am confruntat cu o problemă la călcâiul drept (excrescenţă osoasă) care mă împiedică să mă mişc pe teren", a declarat acesta.

El a menţionat că va suferi "o mică intervenţie pentru a rezolva problema", ca să poată relua turneele cât mai curând posibil.

Aşa cum se ştie, jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina şi soţul ei, Gael Monfils, vor deveni părinţi în această toamnă.

"Cu inima plină de dragoste şi fericire, suntem încântaţi să vă anunţăm că aşteptăm o fetiţă pentru luna octombrie", a scris Monfils duminică pe reţelele de socializare.

Svitolina (27 WTA) a declarat forfait pentru turneul parizian, fiind în continuare marcată de războiul care are loc în prezent în ţara sa natală.

Gael Monfils (35 ani) şi Elina Svitolina (27 ani) s-au căsătorit în vara anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.