Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă a primarului din Alba Iulia, de Paștele catolic: 'Creștinii sărbătoresc nașterea Domnului' (VIDEO)

Radu Pop
ziarulunirea.ro
gabriel plesa

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa (ales din partea USR, dar întors între timp în PNL), a făcut o gafă chiar la ieșirea din biserică, în ziua în care o parte dintre creștinii din România au sărbătorit Învierea Domnului. Acesta a confundat Paștele cu o altă sărbătoare mare a creștinismului, Crăciunul.

„O duminică frumoasă, duminica în care creștinii reformați, catolici, unitarieni, evanghelici sărbătoresc nașterea Domnului”, a afirmat primarul Pleșa, potrivit unei înregistrări video publicate pe pagina de Facebook a publicației locale abnews.ro.

Edilul, acuzat de plagiat

Primarul orașului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, e doctor în management pe baza unui plagiat, susține site-ul Catavencii, care arată că 200 din cele 270 de pagini ale lucrării sale de doctorat, centrată pe folosirea corectă a forței de muncă în Alba, sunt pasaje copiate din alte opere.

"Disertația primarului Pleșa se intitulează „Utilizarea rațională a forței de muncă în județul Alba“ – ce temă de cercetare științifică, wow! – și a fost susținută la Academia de Studii Economice București, Facultatea de Management, în anul de grație 2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.