Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă a unui senator PSD: Relansează programul 'Cumpără românește' cu banane și portocale

F. P.
vanzare, piata, taraba

Senatorul PSD Liviu Maziu anunță că PSD relansează programul „Cumpără românește”. Anunțul senatorului este însă însoțit cu o imagine în care apar inclusiv banane și portocale, fruncte care nu sunt produse în România.

„PSD relansează programele de sprijin menite să asigure românilor mai multă hrană sănătoasă, produsă de fermierii și firmele românești. De anul viitor se reia sprijinul acordat legumicultorilor pentru programul ”Tomata” și vor fi lansate și alte programe menite să sprijine producția legumelor autohtone deficitare pe piață. Astfel se susține practic conceptul strategic” Cumpără Românește!”, cu efecte benefice totale. Populația va avea acces la alimente sănătoase, de încredere, produse în România.

Legumicultorii și fermierii își vor putea vinde produsele, iar recoltele lor nu vor mai putrezi pe câmp. Se vor dezvolta și prospera IMM-urile din zona agro-industrială și oamenii vor avea locuri de muncă. Totodată, se vor asigura venituri în plus la bugetul statului. În viziunea PSD agricultura a fost și va rămâne un veritabil motor de creștere economică care trebuie alimentat și susținut corespunzător”, scrie Liviu Mazilu pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.