Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă de proporţii a judecătorilor: Cum au scăpat doi interlopi periculoşi / REPLICĂ

gafă

Gafă de proporţii a unor judecători în urma căreia doi interlopi periculoşi au scăpat de braţul lung al justiţiei. Totul s-a întâmplat la Tribunalul Dolj, acolo unde magistraţii au decis să nu prelungească măsura arestului la domiciliu dispusă față de Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc, și Ioneluș Cimpoeru, arestați preventiv în noiembrie, anul trecut, într-un dosar în care au fost acuzați de comiterea unor infracțiuni cu violență. Hotărârea Tribunalului a fost menținută de magistrații Curții de Apel Craiova.

Citește și: Un milionar elvetian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de…barbatia sa

Procurorii doljeni au reținut în acest dosar că, pe fondul luptei de la vârful unei grupări craiovene cunoscută drept „Frăția“, în noaptea de 4 noiembrie 2016, Gigi Zavera i-a cerut unui craiovean să le transmită lui Cantemir Mitre şi Cristian Vlădescu „că le este interzis accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de «dominaţie» a grupării «Frăţia», nesupunerea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă“.

Citește și: Fata de 9 ani care și-a schimbat sexul în 2012, pe coperta „National Geographic” / FOTO

Câteva ore mai târziu, Cristian Vlădescu a mers într-un bar de pe strada A.I. Cuza pentru a discuta cu Gigioc despre această interdicție, bar în care se afla și Ioneluș Cimpoeru. Mai departe, după o scurtă discuţie, grupul condus de Gigioc l-a agresat pe Cristian Vlădescu, care a fost lovit în cap cu o sabie şi înjunghiat în spate cu un cuțit. Ulterior, scandalul s-a mutat în stradă, unde au ajuns și Mitre și Alexandru Băloiu. Anchetatorii au mai reținut că Vlădescu a reușit să-i ia sabia din mână lui Gigioc și l-a lovit cu mânerul în cap, iar Mitre i-a aplicat aceluiași Gigioc mai multe lovituri cu piciorul în zona capului, conform gds.ro.

Citește și: STUDIU Creierul ajunge la maturitate chiar când ne luăm buletinul

În acest dosar, Cimpoeru este acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor, iar Gigi Zavera de complicitate la tentativă de omor, dar și de constituirea unui grup infracţional, tulburarea ordinii şi liniştii publice și folosirea de obiecte periculoase. Printre inculpații din acest dosar se mai numără și Ion Ilie și Gigel Roşianu, care sunt acuzați că ar fi încercat să-l ajute pe Gigi Zavera să plece din țară pentru a se sustrage cercetărilor.

DREPT LA REPLICĂ

În urma publicării informații de la mai sus, Tribunalul Dolj a transmis următoarele precizări.

DREPT LA REPLICA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.