Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Teodorovici i-a urat lui Eduard Novak să câștige și el măcar o medalie

Inquam Photos - George Călin
Inquam Eugen Teodorovici

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici i-a urat într-o postare despre Eduard Novak, medaliat cu aur la Jocurile Paralimpice de la Londra: „să câștige el măcar o medalie la Jocurile Olimpice”.

„Bravo, Ana Maria Popescu! Te-ai comportat ca o adevărată campioană a României Noi suntem mândri de tine! Un ministru care nu înțelege toată sudoarea și toate sacrificiile făcute de un sportiv ca să ajungă la performanță, nu are ce căuta la conducerea sportului românesc! Și da, așteptăm cu interes ca sportului, Carol-Eduard Novak, care nu a făcut nimic pentru sportivii români, să câștige el măcar o medalie la Jocurile Olimpice, dacă e în stare ... Nu contează de care”, scrie Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook, scrie Mediafax.

El îi cere demisia lui Novak.

„Până atunci, tot binele pe care îl poate face e să-și dea demisia”, conchide Teodorovici.

Carol-Eduard Novak este ciclist paralimpic rutier și de pistă. A câștigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar și prima medalie de aur, în cadrul ediției din 2012 de la Londra.

Conform wikipedia, înainte de a-și începe cariera sportivă ca ciclist, Novak a fost activ ca patinator de viteză timp de zece ani: a câștigat 11 titluri naționale și a stabilit un total de 30 de recorduri românești la nivel juvenil, terminând pe locul 10 la Mondialul de juniori.

În 1996, la doar 20 de ani, a suferit un accident de mașină care a dus la amputarea piciorului drept. Accidentul i-am spulberat visul de a participa la Jocurile Olimpice de iarnă de la Nagano. După o scurtă pauză în cariera sportivă, Novak a început să concureze în competiții de paraciclism în clasa C4, precum și în curse Elite. Devenit profesionist în 2001, realizează primul rezultat major în 2003, prin câștigarea Campionatului European Paraciclist. Se descrie ca un „nebun” care se străduiește întotdeauna să fie primul și cel mai bun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.