Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă de proporţii în Ţările de Jos: Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon

News.ro
minge fotbal poarta

Crainicul stadionului echipei Roda JC Kerkrade (D2 olandeză) a făcut o gafă de proporţii vineri seara, el anunţând din greşeală că formaţia a promovat în primul eşalon. De bucurie, suporterii au invadat terenul, relatează L'Equipe, potrivit news.ro

Clubul, care evoluează în liga a doua olandeză, a crezut că s-a calificat în Eredivisie vineri seara, după ce a învins Cambuur, scor 2-0, profitând de rezultatul ocupantei locului trei, Groningen, care a fost învinsă cu 1-0 la Telstar. La finalul partidei, crainicul de la stadionul Roda JC Kerkrade a anunţat promovarea clubului în Eredivisie.

Fanii extaziaţi au invadat terenul şi au sărbătorit cu jucătorii pe teren. Problema a fost că Groningen a egalat în minutul 95. Crainicul, greşit informat din cauza conexiunii la internet a stadionului, a anunţat apoi în mod eronat că Groningen a fost învinsă cu 2-1.

Această remiză nu oficializează încă promovarea clubului în prima divizie. Deşi Roda are trei puncte în faţa lui Groningen în clasament, mai este o etapă de disputat, iar Roda se deplasează la... Groningen. Totul va depinde de acest meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.