Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă incredibilă a lui Donald Trump: Prinţul Charles a fost numit Prințul Balenelor

Preşedintele american Donald Trump a comis joi o nouă greşeală de ortografie într-un mesaj pe Twitter în care s-a lăudat cu întâlnirile sale diplomatice cu lideri străini şi familii regale, printre care şi cea recentă cu moştenitorul coroanei britanice, prinţul de Wales, pe care l-a numit însă 'prinţul Balenelor' (Prince of Whales), notează Reuters şi AFP, potrivit agerpres.ro.

'Mă întâlnesc şi vorbesc cu ''guverne străine'' în fiecare zi. Tocmai m-am întâlnit cu Regina Angliei, Prinţul de Whales (sic!, n.red.), Prim-ministrul Marii Britanii, Prim-ministrul Irlandei, Preşedintele Franţei şi Preşedintele Poloniei', a postat Trump pe Twitter.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

Nefericitul 'h' adăugat numelui 'Wales' l-a transformat pe acesta în 'Whales' (balene, în limba engleză).

Chiar dacă Trump a corectat rapid tweet-ul iniţial, răul era deja făcut, jocul de cuvinte fiind deja lansat pe reţelele sociale.

'Am vorbit despre ''Tot''. Ar trebui să sun imediat la FBI despre aceste discuţii şi întâlniri? Cât de ridicol! Nu s-ar mai avea niciodată încredere în mine. Acestea fiind zise, răspunsul meu întreg este rareori preluat de Media Fake News. Ele lasă în mod intenţionat deoparte partea care contează', a mai scris preşedintele american.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă

Postările sale par a fi o reacţie la criticile apărute după ce duminică a declarat că ar accepta de la un guvern străin informaţii compromiţătoare despre un rival electoral, fără a raporta aceasta către FBI.

Cu prilejul vizitei recente în Marea Britanie, Donald Trump a luat ceaiul cu prinţul Charles, declarând ulterior a avut cu acesta 'o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice'.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles 'a făcut cea mai mare parte din conversaţie', a precizat Trump.

El a dat asigurări că 'l-a ascultat cu adevărat' pe prinţul de Wales şi s-a declarat impresionat de pasiunea faţă de subiect a lui Charles, cunoscut pentru luările sale de poziţie împotriva încălzirii climatice.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.