Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFA Ministerului de Interne: A postat cu o zi înainte datele de azi

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, pe pagina sa de Facebook, un grafic cu cifrele ultimului raport referitor la evoluția epidemiei de coronavirus. Însă, interesant este că postarea de luni cuprinde cifrele prezentate abia marți de Guvern. Practic, cine s-ar fi uitat pe pagina de Facebook a MAI ar fi aflat că luni s-au postat cifrele care urmau a fi aflate abia marți.

Însă, ce s-a întâmplat, de fapt? Cei care au în administrare contul de Facebook au greșit pozele și, peste postarea de luni, au încărcat poza de marți, dând, astfel, impresia că s-au manipulat informațiile, prezentându-se cu 24 de ore cifrele care urmau a fi prezentate abia marți.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

În prima captură este prezentat raportul de marți, așa cum se poate vedea, pentru că arată momentul în care a fost făcută. În cea de-a doua este prezentat tot raportul de marți, și se poate vedea că respectiva captură este datată cu o zi în urmă.

 

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.