Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFA strecurată în atacul FĂRĂ PRECEDENT al Monicăi Macovei: Ce personaje a ÎNCURCAT celebrul europarlamentar

macovei2

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat un atac dur la adresa social-democraţilor, despre care spune că preiau modelul Stalin şi "schimbă la partid procurorii şefi". O gafă de proporţii s-a strecurat, însă, când Monica Macovei a venit cu critici la adresa premierului Viorica Dăncilă. Mai exact, dorind să taxeze faptul că prim-ministrul a decis să nu-l schimbe din funcţie pe Darius Vâlcov după condamnarea primită în primă instanţă, Macovei îl confundă pe consilier cu fostul președinte al Camerei de Comerț, Mihai Vlasov.

Citeşte şi: Ministrul Finanţelor îşi NUANŢEAZĂ declaraţiile pe IMPOZITAREA Bisericii: 'O să discutăm cu Patriarhia...'

"PSD preia modelul Stalin și schimbă la partid procurorii-șefi. Nu se poate!

Penalii din PSD și-au pierdut răbdarea, nu mai vor justiție, trădează interesul național “dreptate pentru toți” și vor o decizie politică pentru demiterea conducerii DNA. De mână cu PSD, Viorica Dăncilă nu îl demite pe Vlasov, condamnat în fond la 8 ani de închisoare, spunând că nu-și abandonează membrii echipei care trec “printr-un moment dificil”, dar își abandonează țara care vrea justiție.

Zi de zi, PSD își întinde caracatița de hoți și corupți peste țară.

Declarația vicepremierul Paul Stănescu privind “o decizie politică și o poziție” care vor fi luate în Comitetul Executiv Național arată că PSD a rămas un partid-stat și face schimbări în justiție pe criterii politice, încălcând Constituția și separația puterilor în stat.

Pentru ce nu merge bine la DNA, există mecanisme juridice care pot decide cine este responsabil. Totul este ca evaluarea să fie obiectivă și legală.

PSD nu are dreptul să ne transforme într-o țară de hoți și corupți și să facă din România un paradis al infractorilor. Amestecul brutal al politicului în justiție este un rău absolut pentru România. Dacă vor să fure în continuare, să plece ei, pentru că noi nu suntem o țară de hoți.", scrie Monica Macovei pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.