Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala British Independent Film Awards 2020, amânată pentru luna februarie

festival film

Gala la care vor fi acordate Premiile British Independent Film (BIFA) va avea loc în luna februarie 2021, cu două luni mai târziu decât data la care ar fi trebuit să se desfăşoare iniţial, au anunţat organizatorii, potrivit news.ro.

Nominalizările vor fi anunâţate pe 9 decembrie.

„Ceremonia BIFA şi anunţarea câştigătorilor vor avea loc la începutul lunii februarie 2021”, au spus organizatorii. Schimbarea este motivată de contextul sanitar actual, mai ales că în Marea Britanie au fost impuse noi restricţii.

Anunţul a venit după ce marţi au fost dezvăluite listele lungi pentru nominalizări la trei categorii - regizor debutant, scenarist debutant şi producător-revelaţie.

SURSE Jean de la Craiova și Denisa de la Bambi, politicieni și alți artiști, VICTIME ale grupării DESFIINȚATE de DIICOT - Erau căutate datele bancare

Anul trecut, „For Sama”, documengtar despre războiul din Siria realizat de Waad al-Kateab şi Edward Watts, a câştigat marele trofeu BIFA.

„Lungmetrajul „The Personal History of David Copperfield” al lui Armando Ianucci s-a impus la categoriile actor în rol secundar (Hugh Laurie) şi scenariu (Iannucci şi Simon Blackwell). Filmul a mai primit trofee pentru casting, costume şi scenografie.

Renee Zellweger a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru „Judy”, iar Josh O'Connor, cel mai bun actor, pentru „Only You”. O'Connor a câştigat acelaşi trofeu în 2017, pentru „God's Own Country”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.