Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Grammy 2018 a înregistrat o audienţă cu 24% mai mică faţă de cea a ediţiei precedente

 Grammy

Cea de-a 60-a ediţie a galei premiilor Grammy, difuzată de televiziunea americană CBS duminică seară, pe parcursul a trei ore şi jumătate, a fost urmărită în medie de 19,8 milioane de telespectatori, înregistrând o audienţă cu 24% mai mică faţă de cea a ediţiei precedente, scrie NEWS.RO, citând variety.com.

Citeşte şi: Gafă de PROPORŢII la ceremonia de învestitură a Guvernului Dăncilă / VIDEO

Această ediţie a galei Grammy, care a avut loc la New York, a obţinut cea mai mică audienţă pe segmentul publicului-ţintă din istoria show-ului.

Luând în considerare diferenţele de fus orar, evenimentul a fost urmărit de o medie de 19,8 milioane de telespectatori, înregistrând 5,9 puncte de rating pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Ediţia de anul trecut a acestui eveniment a înregistrat 7,8 puncte de rating, fiind urmărită de 26,1 milioane de telespectatori, ceea ce înseamnă că gala Grammy 2018 a avut o audienţă cu aproximativ 24% mai mică.

În ciuda acestei scăderi a audienţei, gala Grammy se va afla, totuşi, între cele mai urmărite evenimente televizate ale anului.

Potrivit The Hollywood Reporter, cea mai mică audienţă a galei Grammy – 11,25 de milioane de telespectatori - a fost înregistrată în 1995 şi în 1975.

Cântăreţul Bruno Mars a fost marele câştigător al galei, deşi rapperul Jay Z a dominat lista nominalizărilor la premiile Grammy cu albumul „4:44”, ce a primit opt menţionări. Mars a primit şapte premii, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cântec al anului şi înregistrarea anului.

Hillary Clinton a avut o apariţie surpriză la eveniment, unde l-a ironizat pe preşedintele american Donald Trump, alături de artişti precum Cher, John Legend şi Snoop Dogg, dând „audiţii” pentru lectura cărţii „Fire and Fury: Inside the Trump White House”, scrisă de Michael Wolff.

Clinton a citit un paragraf celebru din această carte, despre apetitul lui Donald Trump pentru fast food: „S-a temut foarte mult timp să nu fie otrăvit. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care îi plăcea să mănânce la McDonalds. Nimeni nu ştia că va veni, iar mâncarea era pregătită în siguranţă, înainte de sosirea lui”.

Gala a fost marcată de mişcarea „Time's Up”, cântăreaţa Kesha interpretând melodia „Praying” inspirată din propria sa experinţă de abuz sexual, iar artista Janelle Monae susţinând un discurs despre această campanie. Mai mulţi participanţi la eveniment s-au prezentat pe covorul roşu cu trandafiri albi, în semn de susţinere a demersului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.