Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Premiilor Emmy a înregistrat cea mai scăzută audienţă din istoria sa

popculture.id
premiile Primetime Emmy

Audienţa la Premiile Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru televiziunea americană, a atins luni seară un nou minim istoric, în ciuda unei seri apreciate de critici pentru omagiile aduse marilor seriale care au marcat istoria micului ecran, potrivit news.ro

Amânată cu patru luni din cauza grevelor de la Hollywood, cea de-a 75-a ceremonie a fost urmărită de doar 4,3 milioane de telespectatori, potrivit cifrelor provizorii publicate marţi de Fox, care a difuzat spectacolul.

Un nou record negativ pentru acest eveniment, care suscită din ce în ce mai puţin interes în Statele Unite.

În 2022, ceremonia Emmy a fost urmărită de doar 5,9 milioane de telespectatori. Este chiar mai puţin decât la ediţia din 2020, supranumită "PandEmmys", când vedetele au rămas acasă din cauza izolării.

Poate că ceremonia nu a atras prea mulţi telespectatori, dar a fost un spectacol extraordinar, punctat de omagii nostalgice aduse mai multor seriale - "The Sopranos", "Ally McBeal", "Grey's Anatomy" - care au marcat istoria televiziunii americane.

Seara, dominată de serialele "Succession" şi "The Bear", a fost apreciată de criticii americani. Los Angeles Times a descris-o chiar ca fiind "cea mai bună ediţie a premiilor Emmy din ultimii ani".

Premiile Emmy au loc, de obicei, în septembrie. Însă anul trecut, greva actorilor şi a scenariştilor din Statele Unite a forţat anularea Emmy-urilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.