Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Sportului 2023 | Mircea Lucescu: 'Acest premiu nu este doar al meu, aparţine tuturor foştilor campioni'

mircea lucescu

Antrenorul Mircea Lucescu, care a primit în cadrul Galei Sportului 2023 un premiu special, a afirmat la finalul festivităţii că trofeul aparţine de fapt tuturor foştilor campioni români.

"Acest premiu nu este doar al meu, el aparţine tuturor foştilor noştri campioni olimpici, mondiali, europeni. El este tot ceea ce înseamnă tinereţea noastră, copilăria noastră. Este pentru tot ceea ce au făcut aceşti oameni în cariera lor, pentru determinarea lor, pentru inteligenţa cu care s-au pregătit, disponibilitatea de sacrificiu, ceva cu totul deosebit", a afirmat Lucescu.

Tehnicianul a spus că nu întâmplător Gala Sportului a avut loc la Ateneul Român, sportul devenind în ultima vreme o artă.

"Sportul a evoluat extraordinar de mult, a devenit o adevărată artă şi faptul că această festivitate a avut loc la Ateneul Român arată cât de aproape este sportul de artă şi poate trece chiar peste prin dificultatea extraordinară care există în momentul de faţă pentru a deveni campion. Văzând în această seară atâţia campioni mondiali care au devenit conducători în federaţiile respective, îmi dau seama că prin pasiunea lor aduc multă determinare şi dorinţă extraordinară de a reînnoda victoriile pe care noi le-am avut în trecut. Pentru că victoria este importantă dacă aduce o altă victorie. Faptul că Ion Ţiriac mi-a dat acest premiu, pentru mine a fost o surpriză extrem de plăcută, mai ales că mă leagă de el admiraţia fantastică pentru tot ceea ce a făcut el în sport, la toate nivelurile", a mai spus reputatul tehnician.

Antrenorul Mircea Lucescu a primit în cadrul Galei Sportului 2023 un premiu special al Agenţiei Naţionale pentru Sport, intitulat "Legenda sportului". Tehnicianul a primit trofeul din partea fostului tenisman Ion Ţiriac.

La Gala Sportului 2023, organizată miercuri seara la Ateneul Român, au participat câteva sute de foşti şi actuali sportivi, antrenori, preşedinţi de federaţii şi cluburi, dar şi reprezentanţi ai lumii politice.

Agenţia Naţională de Presă AGREPRES a fost partener media al Galei Sportului Românesc 2023, alături de Televiziunea Română, Radio România Actualităţi şi Radio România Bucureşti FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.