Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Galatasaray, fără Florin Andone în lot, a remizat cu formația Club Brugge, în grupa A din Liga Campionilor: Oaspeții au avut doi oameni eliminați

liga campionilor

Galatasaray și Club Brugge au remizat, marți seara, la Istanbul, scor 1-1, în penultima rundă din grupa A a Ligii Campionilor, anunță MEDIAFAX.

Primul gol al partidei a fost reușit de Adem Buyuk, în minutul 11. Atacantul a primit o pasă în careu de la Omer Bayram, celălalt turc din echipa de start a lui Galatasaray, și l-a învins pe portarul Simon Mignolet după o preluare spectaculoasă.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Galatasaray a fost egalată dramatic, în minutul 90+2, după golul senegalezului Krepin Diatta, care a șutat excelent din afara careului. După reușită, atacantul a fost eliminat, în urma unui al doilea cartonaș galben, văzut pentru scoaterea tricoului. Câteva secunde mai târziu, belgienii au mai avut un jucător eliminat, după ce Clinton Mata a văzut și el al doilea cartonaș galben.

Vezi golurile AICI

În urma acestui rezultat, Galatasaray ratează șansa de a obține prima victorie din grupă, clasându-se în continuare pe ultimul loc, cu două puncte. De partea cealaltă, Club Brugge se află pe poziția a treia, cu trei puncte.

Florin Andone nu a făcut parte din lotul lui Galatasaray pentru meciul cu Club Brugge, fiind accidentat. Atacantul român a fost diagnosticat cu leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, la 11 noiembrie, întoarcerea pe teren urmând să aibă loc în luna ianuarie.

Citește și: Klaus Iohannis, după discuția avută cu Orban și Cîțu: ‘Ecuația bugetului pe 2020 este una complicată’ .

Celălalt meci al rundei a cincea din grupa A este programat miercuri, de la ora 22:00, între Real Madrid și Paris Saint-Germain.

În ultima rundă, care va avea loc la 11 decembrie, se vor juca meciurile Paris Saint-Germain - Galatasaray și Club Brugge - Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.