Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gălăţean dat în urmărire, depistat de jandarmi la Focşani

Banatulazi
jandarmi

Un bărbat din judeţul Galaţi, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru ultraj, a fost depistat de jandarmi, marţi seara, în municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"În cursul serii trecute, echipajul de jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, care executa serviciul de menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe raza municipiului Focşani, a identificat pe o bancă în Piaţa Gării din municipiul Focşani doi bărbaţi care consumau băuturi alcoolice. În urma legitimării şi verificării identităţii persoanelor, a rezultat faptul că pe numele uneia dintre acestea era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracţiunea de ultraj", a precizat IJJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, bărbatul, domiciliat în judeţul Galaţi, a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, unde a fost predat lucrătorilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, urmând să ajungă în arestul IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.