Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galaţi: Bărbat arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecţie, după ce şi-a ameninţat soţia cu un cuţit

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Matca au depistat, joi, pe raza comunei Cerţeşti, un bărbat, de 43 de ani, faţă de care instanţa de judecată a emis, în data de 24 august, mandat de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecţie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului exista un ordin de protecţie, emis de instanţa de judecată, pentru o perioadă de 4 luni, ca urmare a faptului că, în ziua de 31 iulie acesta îşi ameninţase soţia cu un cuţit, în prezenţa celor doi copii minori.

Întrucât bărbatul nu a respectat interdicţiile din ordinul de protecţie şi, în data de 4 august, a revenit la domiciliu, provocând scandal şi manifestându-se violent, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecţie şi l-au reţinut pentru 24 de ore, instanţa dispunând, ulterior, măsura preventivă a controlului judiciar.

Bărbatul a continuat să încalce prevederile ordinului de protecţie, revenind la domiciliu şi în zilele de 8 şi 12 august, motiv pentru care instanţa de judecată a fost sesizată cu privire la înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

După depistare, bărbatul cercetat pentru ameninţare şi încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecţie a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.