Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galaţi: Bărbat care a luat fictiv în spaţiu aproape 1.500 de cetăţeni din Republica Modova, reţinut

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Galaţi, care a luat în mod fictiv în spaţiu, într-o casă cu doar două camere, aproape 1.500 de cetăţeni moldoveni pentru ca aceştia să poată obţine cetăţenia română, a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru fals în declaraţii, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: DOCUMENT – Comisia de anchetă a prezentat CONCLUZIILE:Rezultatul alegerilor din 2009, posibil SCHIMBAT. Acuzaţii DURE pentru Instituţia Prezidenţială şi Guvern

Poliţişti au făcut luni o percheziţie domiciliară la adresa unui bărbat din Galaţi suspectat de fals în declaraţii în formă continuată, potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Judeţeană Galaţi.

Astfel, în perioada 2016-2017, bărbatul ar fi dat, în nenumărate rânduri, declaraţii false în faţa funcţionarilor Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Galaţi, completând formularul prin care primea în spaţiu, la adresa unde locuia, o casă cu două camere, cetăţeni din Republica Moldova.

În schimbul obţinerii unor sume de bani, bărbatul ar fi facilitat, în acest mod, obţinerea domiciliului scriptic, în municipiul Galaţi, pentru 1.489 de cetăţeni moldoveni, astfel încât aceştia să poată obţine cetăţenia română. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, precum şi sumele de 2.795 de euro şi 700 de lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

Citeşte şi: Ionuţ Mişa, ipoteză ŞOC: Se ia în calcul EXTINDEREA termenului pentru depunerea Declaraţiei 600 până în IULIE .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.