Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galaţi: Bărbat reţinut după ce şi-a ameninţat fiul cu cuţitul

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut de poliţişti, după ce şi-a ameninţat fiul cu un cuţit, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de un bărbat din comuna Tudor Vladimirescu despre faptul că tatăl său face scandal şi îl ameninţă cu un cuţit.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, în urma primelor verificări, stabilind că, pe fondul consumului de alcool, acesta l-ar fi lovit în mod repetat pe fiul său şi ar fi ameninţat cu cuţitul alte persoane care se aflau în locuinţă, spărgând geamul unei uşi, în încercarea de a ajunge la aceştia.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului şi, în urma rezultatului, a fost emis ordin de protecţie provizoriu, faţă de agresor.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere, bărbatul fiind reţinut, pentru 24 de ore.

Ulterior, agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.