Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Accident rutier teribil în Cluj-Napoca: două femei sunt în stare gravă

ISU Cluj
accident rutier cluj

Un accident rutier grav a avut loc în municipiul Cluj - Napoca, pe strada Aurel Vlaicu.  Din primele date, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu dinspre zona centrală înspre strada Traian Vuia, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate, intrând în coliziune cu alte două vehicule.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.00, fiind dislocate pentru gestionarea situației urgență două autospeciale și două echipaje SAJ.

LA fața locului au găsit trei autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea au găsit o femeie încarcerată.

S-a acționat cu mijloacele și echipamentele de descarcerare pentru tăierea elementelor de caroserie, asigurarea accesului la victimă și extragerea acesteia fără agravarea leziunilor suferite.

Tânăra, de cca 20 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, aceasta era în stare de conștientă, era cooperantă, iar la evaluarea primară prezenta suspiciuni de fracturi și alte traumatisme.

O altă femeie, de cca 40 de ani, a primit primul ajutor calificat și a fost transportată de asemenea la spital”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Vezi și: Un tânăr din Cluj a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu patru kilograme de cannabis, expediat din Spania .

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.