Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO Accident teribil la Brașov: doi adulți și doi copii, în stare gravă, în urma unui impact între un TIR și un autoturism

accident brașov

Doi adulţi şi doi copii, unul de un an şi altul de 4 ani, au ajuns, vineri, la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN73A, între staţiunile Predeal şi Râşnov, maşina în care se aflau fiind lovită de un autotren.

Conform ISU Braşov, autoturismul ar fi fost lovit din spate de tir, în zona Pârâul Rece, arată Agerpres. Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost preluat de echipajele de paramedici de la SMURD şi SAJ Braşov, cu suspiciune traumatism toracic, femeia, de asemenea, de aproximativ 35 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, copilul de aproximativ 1 an cu traumatism cranio-cerebral, iar cel de 4 ani fără mărci traumatice.

Citește și: Tensiune la Guvern! Ministrul Culturii acuză că a făcut treaba Ministerului Economiei: 'Am blocat practic jumătate din personal'

Reprezentanții Poliției au declarat: „Pe DN73A, la km 3, între Stațiunea Predeal și Stațiunea Râșnov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism și un autocamion. Patru persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este, în continuare, blocat.”

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.