Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - De la tarabă în căsuță: un primar a găsit soluția pentru comercianții din piețe

debraila.ro
Căsuțe

Primaria a inceput, luni dimineata, montarea casutelor de lemn in care isi vor desfasura activitatea comerciantii din Piata Halelor din Brăila.

Este vorba despre un numar de 19 casute. Acestea sunt, de regula, folosite de municipalitate la evenimente precum Targul de Carte sau Targul de Craciun, informează debraila.ro

„Le oferim in mod gratuit celor afectati de masura luata de Guvern, asa cum am promis! Am anuntat acest lucru cand m-am intalnit cu cei care au protestat impotriva masurii suspendarii activitatii in pietele inchise, cu micii producatori si comercianti. Ii intelegem si facem tot ce ne sta in putinta pentru a repara ce a stricat Guvernul Orban”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina, care și-a anunțat candidatura la șefia CSM, acuză jocuri subterane: 'Alții au, doresc și pot să aibă asemenea preocupări'

Totodata, potrivit edilului, Administratia Pietelor si Targurilor va asigura si racordarea casutelor la energie electrica.

„Daca vor mai exista cereri din partea comerciantilor, vom suplimenta numarul casutelor si vom identifica si alte locuri in care pot fi amplasate, astfel incat toti sa isi poata continua activitatea”, a mai adaugat sursa citata.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.